DESPRE NOI

Infiintata in anul 2008, S.C. ABC-CON INTERNATIONAL S.R.L. este o companie cu asociat unic si capital integral romanesc. Prin profesionalism, integritate si respect fata de beneficiar, personalul firmei noastre a avut privilegiul de a acumula experienta necesara pe santiere de constructii din Germania si Austria.

Am construit un mediu de lucru care acorda intaietate preocuparilor CLIENTULUI. Pentru eficienta activitatii realizam oportunitati, incurajam si ajutam echipa noastra sa atinga cel mai inalt potential uman si profesional.

Consideram clientii ca fiind parte integranta a echipei noastre. Respectul reciproc, calitatea si etica profesionala reprezinta fundatia succesului nostru.

Avand un angajament ferm in domeniul asigurarii calitatii, a protectiei mediului, securitatii si sanatatii in munca, precum si in domeniul responsabilitatii sociale, compania noastra reprezinta alegerea evident avantajoasa pentru orice proiect, atat in sectorul constructiilor civile si industriale cat si cel al instalatiilor aferente.

ECHIPA NOASTRA de profesionisti ofera solutii globale, adecvate pentru orice provocare.

Implementam numai acele solutii care asigura clientilor nostri realizarea obiectivelor in mod eficient.

Atentia individualizata adresata beneficiarilor constitue vitalitatea si succesul afacerii noastre.

SEDIUL FIRMEI
BAZA PROPRIE DE PRODUCTIE